Barn/Ungdomsfestival Forever

Barn/Ungdomsfestival  Forever
torsdag 20 jul kl 16:00 - 17:40
Bokningen stängd
Antal lediga platser: 56
Barntillåten

Mila (Flutra Cela) och Kia (Judith Sigfridsson) är bästa vänner och lagkamrater. När tjejerna får en ny fotbollstränare i hårdsatsande Lollo (Agnes Lindström Bolmgren) börjar de sakta glida isär. Mila som drömmer om att bli fotbollsproffs och spela i Gothia Cup ser äntligen sin chans att lyckas. Är det värt att offra sin bästa vän för att vinna? Teamet bakom filmen har haft som mål att göra en riktigt bra och spännande fotbollsfilm, hjärtskärande och vacker om utmaningarna med att redan i unga år behöva veta vem man är och vill bli och det man måste offra för att förverkliga sina drömmar.
Filmen får lysande kritik: ”Filmen om Linden BK som ska vinna Gothia Cup imponerar. Trovärdigheten är märkbar i allt från repliker till snygga dribblingar och fjortonåriga hjärtan i brand”. GP

Det som höjer Forever över mängden svenska ungdomsfilmer är det fina spelet från ungdomarna över hela brädet – det är ovanligt välcastat, och det är roligt att se alla de här nya ansiktena. Det finns en energi mellan dem som bara den gör filmen värd ett biobesök.
Kanske tillfälle att gnaga på eventuella lagkassor och göra det till en sommaraktivitet”?  
AB 

 

Regi: Anders Hazelius (Den tunna blå linjen). Manus: Jessica Jankert
Land: Sverige

Boka

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang - välkommen till biljettkassan som öppnar en timme innan visning!

Antal lediga platser: 56

Kommentarer inaktiverade.