Carmen

Carmen
fredag 25 jan kl 19:00 - 22:00
Bokningen stängd
Antal lediga platser: 34
Direktsändning från Kungliga Operan i Stockholm

Jubileumserbjudande: Gå 2 för 1 på Carmen!

Kungliga Operan firar 10-årsjubileum av livesändningar tillsammans med Folkets Hus och Parker. För att uppmärksamma detta erbjuds publiken att gå två för priset av en biljett!

Johanna Garpe, som bland annat satt upp den kritikerrosade Karmelitsystrarna, är tillbaka på Kungliga Operan. Denna gång med en ny uppsättning av Carmen – en av världens mest älskade operor och alltid efterlängtad på repertoaren. Garpe har regisserat både för opera, teater och tv, alltid med en tydlig samtidstolkning. För kostym står Nina Sandström, som bland annat har skapat kostymerna till Karmelitsystrarna och Medea på Kungliga Operan och Fanny och Alexander på Dramaten.
Georges Bizets klassiska opera från 1875 utspelar sig denna gång i en vardag som vi kan känna igen; i en konfektionsfabrik för billiga souvenirer, där manlighet utspelas i kampsportsarenan. En dag kastar den upproriska fabriksarbeterskan Carmen en blick på den unge förmannen José. Det är upptakten till en berättelse om passion, svartsjuka och död.

Carmen:    (Miriam Treichl)
Don José: (Daniel Johansson Jesper Taube)

Dirigent: 
Joana Carneiro
Regi:        Johanna Garpe
Svensk text

Boka

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang - välkommen till biljettkassan som öppnar en timme innan visning!

Antal lediga platser: 34

Kommentarer inaktiverade.