Lucia di Lammermoor

Lucia di Lammermoor

lördag 21 maj kl 19:00 - 22:30
Barntillåten


  • P g a den ökande smittspridningen av Covid-19 gäller följande för alla evenemang på Kiviks Bio från och med 12 januari 2022 :  
  • Max 39 personer i salongen.
  • Endast förbokade biljetter säljs på biografen.  
  • 20-minutersregeln för avhämtning av biljetter slopas.
  • Alla som besöker Kiviks Bio och är 18 år eller äldre måste visa upp vaccinationsbevis att man fått två Covid-vaccinationer.

Direktsändning från Metropolitanoperan i New York

Gaetano Donizettis mästerverk Lucia di Lammermoor bygger på en roman av Sir Walter Scott. En historia om kärlek som berättas genom den vackraste och mest virtuosa bel cantosång. Donizetti skrev Lucia di Lammermoor när han var på toppen av sin karriär, och operan har kommit att bli en av de mest älskade. I rollen som Lucia ser vi sopranen Nadine Sierra, som fascinerat Met-publiken i roller som Gilda i Rigoletto, Susanna i Figaros bröllop och Ilia i Idomeneo. Nu tar hon sig an en av operakonstens mest legendariska roller – den plågade hjältinnan i Lucia di Lammermoor.
I rollen som Lucias älskade Edgardo ser vi den fantastiske mexikanska tenoren Javier Camarena. Lucia di Lammermoor på Met är en ny uppsättning av australiensiske teater- och filmregissören Simon Stone i hans Met-debut.

Dirigent: Riccardo Frizza
I rollerna: Nadine Sierra (Lucia di Lammermoor), Javier Camarena (Edgardo), Artur Ruciński (Enrico), Matthew Rose (Raimondo)
Svensk text

Pris:         260 kr
Medlem:  240 kr
Ungdom: 200 kr

Medlemmar kan köpa abonnemangskort för 1 000 kr som gäller för 5 föreställningar!

Boka

Antal lediga platser just nu: 34 st.

260,00 kr


Kommentarer inaktiverade.